FAQ / EHDOT

TERVETULOA LEGION VERKKOKAUPPAAN!

Legion verkkokauppa on Riihimäellä sijaitsevan Legion Gym kuntosalin yhteydessä toimiva lisäravinteiden ja kuntosalivarusteiden myymälä. Jatkuvasti laajenevaan tuotevalikoimaamme kuuluu tällä hetkellä mm. seuraavat tuotemerkit: Galvanize Nutrition, SELF Omninutrition, Supermass Nutrition, M-Nutrition, OSHEE, Barebells, Teho ja Nocco.

Vain myymälässä saatavilla olevat tuotteet; Taffer, Supermass RTD, Gainomax, Teho Sport palautusjuomat.

TILAAMINEN

 1. Tee ostoksesi verkkokaupassa ja vahvista tilaus
 2. Saat sähköpostitse ilmoituksen kun tilauksesi on  käsitelty ja lähetetty, tai noudettavissa myymälästä mikäli valitsit toimitustavaksi noudon.
 3.  - Noutopiste sijaitsee osoitteessa Etelän Viertotie 1, 11100 Riihimäki (Legion Gym Riihimäki)
   - Noudot ma-to klo 15.00 - 19.00.
   - Maksu korttimaksulla (visa, visa electron, mastercard) tai käteisellä

Ma-to klo 15.00 - 19.00 välillä saapuneet tilaukset käsitellään heti. Jos tilattuja tuotteita on varastossa  tilauksen voi noutaa vielä samana päivänä.

MAKSUTAVAT

 • Verkkopankkimaksut kaikkien Suomalaisten pankkien verkkopankin kautta.
 • Luottokorttimaksu (Visa-, Visa Electron- Business Eurocard- ja Mastercard-kortit)
 • Maksu noudon yhteydessä (käteinen, visa, visa electron, mastercard)


TOIMITUSTAVAT / TOIMITUSAIKA

 • Tarjoamme tuotteiden toimituksen koko Suomen alueelle sinua lähimpään noutopisteeseen Postin, Matkahuollon, tai DB Schenkerin kautta. Voit valita sinulle sopivan noutopisteen tilauksen yhteydessä.

 • Tilaukset voi myös noutaa Riihimäen noutomyymälästä arkisin klo 15.00 - 19.00. Noutopiste sijaitsee osoitteessa Etelän Viertotie 1, 11100 Riihimäki.

 • Verkkokaupasta voi tilata ainoastaan tuotteita jotka ovat heti saatavilla, näin varmistamme että tilauksesi saadaan heti matkaan. Keskimääräinen toimitusaika on 2-3 arkipäivää.

TAKUU & PALAUTUSOIKEUS


Viallisen tai väärin toimitetun tuotteen voi palauttaa meille em. pakettipalveluiden kautta 14 päivän kuluessa siitä kun paketti on lähetetty meiltä. Otathan yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse info(at)legiongym.fi lisäohjeita varten.

HINTATAKUU

Tavoitteemme on tarjota valikoimastamme löytyvät tuotteet aina edullisemmin muihin jälleenmyyjiin verrattuna. Pyrimme parhaamme mukaan siis hinnoittelemaan tuotteet aina niin että saat sen meiltä edullisimpaan mahdolliseen hintaan. Mikäli huomaat että olemme epäonnistuneet tässä jonkin tuotteen kohdalla, otathan meihin viipymättä yhteyttä joko facebookin kautta tai sähköpostitse info(at)legiongym.fi, niin katsotaan mitä voimme tehdä!

HUOM! Pystymme tarjoamaan hintatakuun ainoastaan muiden jälleenmyyjien normaalihintoja vastaan = Hintatakuu ei koske muiden jälleenmyyjien tarjouskampanjoita. Hintatakuu ei myöskään ole lupaus edullisemmasta hinnasta - käsittelemme nämä aina tapauskohtaisesti.